Jouw verhaal verwoord

Zakelijke teksten

Van website teksten tot blogs, van flyers tot nieuwsbrieven. Vaak weet je prima wat je zou willen vertellen, maar ontbreekt het aan de tijd en ruimte om jouw ideeën om te zetten tot zakelijke teksten. Hier help ik je graag bij! Met heel veel plezier geef ik vorm aan jouw woorden. We bespreken de inhoud en het doel van de tekst en onderzoeken welke stijl het beste past bij jouw bedrijf.

Makkelijk leesbare teksten

Aangepast aan jouw stijl en jouw verhaal

SEO optimalisatie mogelijk

Mogelijkheid tot redigeren en samen schrijven

Website teksten

Pakkende, goed leesbare website teksten, SEO geoptimaliseerd. Zo verwoorden we samen de kern van jouw bedrijf.

Blog

Wekelijks, maandelijks of gewoon wanneer het uitkomt. Makkelijk leesbare blogs over een onderwerp naar keuze.

Nieuwsbrief

Blijft die nieuwsbrief steeds liggen? Ik help je opnieuw met jouw klanten in contact te komen door jouw nieuws te delen.

Flyer of advertentie

Korte tekst nodig voor een flyer of advertentie? Geen probleem! Samen komen we tot de kern.

Whitepaper

Deel jouw expertise met een whitepaper die (potentiële) klanten op je website kunnen downloaden.

Een frisse blik op jouw teksten

Content schrijven versus content optimalisatie

Heldere teksten zijn soms lastig te schrijven vanuit jarenlange expertise en ingesleten vakjargon. Juist daarom kan het soms beter zijn om niet alles zelf te willen schrijven. Een buitenstaander kijkt tenslotte op een andere manier mee en is vaak een goede graadmeter voor de begrijpelijkheid en toegankelijkheid van jouw teksten.

Uiteraard is jouw kennis onmisbaar, daarom is het belangrijk om een goede afweging te maken tussen content schrijven en optimaliseren. Kortom, laat je de hele tekst door een ander schrijven of schrijf je deze zelf en laat je een ander meelezen om eventuele bewerkingen voor te stellen?

Wat je voorkeur ook heeft, ik help je graag!

De mogelijkheden

Ik schrijf jouw tekst van a tot z

Samen nemen we het onderwerp en je wensen door en ik vertaal dit in een gemakkelijk leesbare tekst. Voor website teksten hou ik hierbij ook rekening met SEO-optimalisatie.

Jij schrijft, ik redigeer

De tekst die jij geschreven hebt stuur je op, ik geef feedback en herschrijf waar ik denk dat het duidelijker kan. Zo gaan we samen op weg naar de helderste tekst.

Sparren en samen schrijven

Soms kan het fijn zijn om te sparren over jouw tekst en gezamenlijk tot een goed lopend geheel te komen. We denken en schrijven samen tot het gewenste eindresultaat bereikt is.

Een unieke start van jouw project

Wil jij jouw teksten op een unieke manier laten ontstaan? Begin dan met een ondernemersmanifest. Je wordt uitgenodigd niet alleen rationeel bij jouw bedrijf stil te staan, maar ook je onbewuste te laten spreken. Vaak levert dit unieke inzichten op die de invulling van jouw teksten helpen versterken.

Voor hoeveel personen is deze sessie?

Van een persoonlijke ondernemerssessie tot een teamuitje of strategische sessie met het bestuur, alles is mogelijk!

Wat kan ik verwachten?

We werken vanuit een opstelling. Hierbij zorgen we ervoor dat jij vanuit jouw intuïtie aan de slag gaat in plaats van enkel vanuit je hoofd. Dit geeft een nieuwe dynamiek aan het onderwerp waar jij mee aan de slag wil.

Wat is de gedachte hierachter?

Vaak merken we dat mensen zo in hun hoofd blijven zitten dat het moeilijk is ruimte te creeren voor nieuwe ideeen. Marit en ik, bedachten deze sessie dan ook om juist een andere bron van inspiratie aan te boren die je een unieke start of boost kan geven.

Past dit wel bij mij?

Veel mensen weten nog niet helemaal wat zij zich bij een opstelling moeten voorstellen, je weet pas echt wat het inhoud als je het een keer ervaren hebt. Toch is onze ervaring dat iedereen altijd weer iets nieuws uit de sessies haalt. Twijfel je ergens over? Laten we dan gewoon eens even bellen, wie weet kunnen we jouw vragen gemakkelijk beantwoorden.

Waar vindt de sessie plaats?

Wij hebben de mogelijkheid de sessie, afhankelijk van het aantal personen, in Alphen aan den Rijn of Leiden te organiseren. Ook is het mogelijk om bij jou op locatie te komen of een prettige ruimte te huren op een plek naar keuze.

Verslaglegging

Een mooi evenement voor partners, een beurs, een netwerkevenement of bedrijfsuitje. Wat de gelegenheid ook is, hier ligt een bron van inspiratie en informatie voor zakelijke teksten. 
 
Denk aan mooie quotes gedurende de dag, foto’s van mensen die samenkomen, samenvattingen van presentaties en trainingen. Ik leg jouw evenement vast zodat je ook jouw omgeving deelgenoot kunt maken van je unieke manier van ondernemen. Meer weten? Neem dan contact met me op. 
Robine verslaglegging

Jouw zakelijke teksten

Vrijblijvend kennismaken

Voordat we beginnen plannen we een kennismaking in. Niet iedere tekstschrijver past bij ieder bedrijf en voor mij is het belangrijk dat we een goed gevoel bij elkaar hebben en elkaar goed begrijpen.

i

Start met schrijven

We bespreken jouw wensen en de inhoud zodat ik kan beginnen met schrijven. Ik doe onderzoek, spreek jouw bronnen en stuur je een eerste versie toe van jouw zakelijke teksten.

Correctie en afronding

Na eventuele correctie ronden we het project af met zakelijke teksten die passen bij wat jij voor ogen had. Deze zijn klaar om te publiceren, zodat jouw verhaal aan de wereld verteld wordt.

Even sparren?

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om zakelijke teksten te laten schrijven? Wil je gewoon eens sparren over de teksten die jij geschreven hebt? Of zoek jij iemand om mee te brainstormen over blog onderwerpen? Alles kan! Ik kijk er al naar uit om jou te kunnen ontmoeten en meer te leren over jou en jouw bedrijf.

Plan een kennismaking in voor het vertellen van jouw verhaal.

4 + 7 =