Woorden vangen op een unieke manier

Ondernemersmanifest

Wat zie jij als je even de tijd neemt om rustig stil te staan? Als jij je bewust wordt wie je bent, wat je doet en waarom je dit doet?
Dit zijn vragen die we beantwoorden tijdens een unieke opstelling. We leggen vast wat er aan het licht komt, zodat jij altijd een naslagwerk bij de hand hebt om jouw ervaringen terug te halen. 

Persoonlijke begeleiding

Intuïtief en proactief

Brengt nieuwe beweging in jouw bedrijf

Individuele sessie

Vang jouw woorden en manifesteer in een inspirerende sessie voor jouw ondernemersreis.

Teambuilding sessie

De neuzen opnieuw dezelfde kant op, een frisse start, jullie missie helder. Organiseer een unieke teambuilding sessie.

Bestuur sessie

De visie van het bedrijf herijken binnen het bestuur. Wat is de why? Naar welke stip op de horizon zijn jullie onderweg?

Stilstaan bij jouw ‘why’

Van onbewust naar bewust

“Ik had dit niet verwacht, en toch is dit niet nieuw” dat kregen we terug van een van onze deelnemers. In een persoonlijke ondernemerssessie stond deze ondernemer stil bij zijn plek in zijn bedrijf en de waarde die hij te bieden heeft. 

Dit is ook precies hoe het manifest werkt. Juist het stilstaan, het bewust worden van wat er is, helpt je aan nieuwe inzichten en richtingen. Ben jij benieuwd wat dit voor jou, jouw team of het bestuur kan betekenen?
Laten we dan eens kennis maken.

De mogelijkheden

Jouw why onderzoeken

Door jouw why centraal te zetten, zowel in persoonlijke sessies als bij teams en besturen, kom jij tot nieuwe inzichten en herijkte focus voor jouw bedrijf.

Je stip op de horizon centraal

Weten waar je staat en onderzoeken waar je heen gaat. Wat is jouw doel? Jouw stip op de horizon? Wordt dit doel door de hele organisatie gedragen?

Inspiratie voor nieuwe blogs en website teksten

Benut het manifest als bron van inspiratie. Verbind je met jouw doelgroep en bedrijf. Kom erachter wat er nodig is en hoe je dit kunt communiceren.

Een unieke start voor zakelijke teksten

Wil jij jouw teksten op een unieke manier laten ontstaan? Begin dan met een ondernemersmanifest. Je wordt uitgenodigd niet alleen rationeel bij jouw bedrijf stil te staan, maar ook je onbewuste te laten spreken. Vaak levert dit unieke inzichten op die de invulling van jouw teksten helpen versterken.

Voor hoeveel personen is deze sessie?

Van een persoonlijke ondernemerssessie tot een teamuitje of strategische sessie met het bestuur, alles is mogelijk!

Wat kan ik verwachten?

We werken vanuit een opstelling. Hierbij zorgen we ervoor dat jij vanuit jouw intuïtie aan de slag gaat in plaats van enkel vanuit je hoofd. Dit geeft een nieuwe dynamiek aan het onderwerp waar jij mee aan de slag wil.

Wat is de gedachte hierachter?

Zodra mensen met hun website teksten aan de slag gaan, komt er vaak van alles los. In eerste instantie wordt vanuit het hoofd bedacht wat zij willen vertellen, maar bij het doorlezen van de eerste versie ontstaat er ruimte om anders na te denken en nieuwe ideeën op te doen. Zonde, want deze ruimte kan ook van tevoren gecreëerd worden.

Marit en ik, ontwikkelden deze sessie dan ook om te starten bij de kern van jouw bedrijf en vanuit een nieuwe bron van inspiratie een unieke start of boost aan jouw verhaal te geven.
Past dit wel bij mij?

Veel mensen weten nog niet helemaal wat zij zich bij een opstelling moeten voorstellen, je weet pas echt wat het inhoudt als je het een keer ervaren hebt. Toch is onze ervaring dat iedereen altijd weer iets nieuws uit de sessies haalt. Twijfel je ergens over? Laten we dan gewoon eens even bellen, wie weet kunnen we jouw vragen gemakkelijk beantwoorden.

Waar vindt de sessie plaats?

We hebben de mogelijkheid de sessie in een fijne coachruimte in Leiden te organiseren. Ook is het mogelijk om bij jou op locatie te komen of een prettige ruimte te huren op een plek naar keuze.

Ben jij er klaar voor?

Boek jouw ondernemersmanifest

Ja! Ik wil een afspraak maken om mijn ondernemersmanifest vorm te geven!

Inclusief:

  • Verdiepende sessie met opstelling samen met Robine en Marit (2,5 tot 3 uur).
  • Telefonisch gesprek vooraf. 
  • Koffie, thee en lekkers.
  • Online terugbliksessie om jouw ondernemersmanifest te bespreken. (30 min)

€475,- exclusief BTW voor individuele ondernemers. Voor iedere extra persoon brengen we nog eens € 125,- in rekening.

Unieke extra bij het manifest:

Een online programma van vier weken, met handreikingen om het manifest volledig eigen te maken en optimaal te benutten.

Mogelijke onderwerpen

Ter inspiratie hebben we vast een aantal onderwerpen voor je op een rijtje gezet waar jij het manifest, individueel of in een team, voor kunt benutten.

Content creatie

Wat wil ik communiceren, hoe en waarom? Doe inspiratie op voor blogs, nieuwsberichten en meer.

Koers van het bedrijf

Past de koers van het bedrijf nog steeds bij mij en bij mijn team? Hebben wij als bestuur nog steeds hetzelfde doel voor ogen?

Een move maken

Wat zou ik kunnen doen of veranderen? Wat wil ik echt maar durf ik misschien niet? Waar denk ik nu nog geen tijd voor te hebben?

Klantbehoefte

Wat is nu eigenlijk mijn doelgroep en waar hebben zij behoefte aan? Verplaats je op een unieke manier in jouw klant.

Strategische website

Hoe deel ik mijn (nieuwe) website in? Wat wil ik hierop uitdragen en centraal stellen? Bekijk jouw verhaal eens vanuit een ander perspectief.

Wat speelt er onder de oppervlakte?

Vaak speelt er onbewust veel mee in ons bedrijf. Persoonlijke omstandigheden, zakelijke ontwikkelingen, trends binnen de sector of de maatschappij. Alles heeft, bewust of onbewust, een weerslag op het werkveld.
Door heel bewust stil te staan bij jouw bedrijf, bij wat je als team of bestuur te doen staat, krijg je zicht op wat er speelt onder de oppervlakte. Op wat je te doen staat in het bedrijf en wat de beste koers is voor jullie om te varen, zodat iedereen zich kan blijven ontwikkelen. De grootste bron van waarde in veel bedrijven zit tenslotte in de mensen die er werken. 
Glazen bol in zee

Aan de slag met jouw ondernemersmanifest

Stap 1

We beginnen met een kort telefonisch gesprek over jouw vraag en focuspunt. Aan de hand hiervan maken we een afspraak op een locatie naar keuze.

Stap 2

In een unieke sessie op maat, met een opstelling en gesprekken, komen we tot de kern van jouw bedrijf. We vangen de woorden die naar buiten komen als bron van kennis en inspiratie.

Stap 3

Na afloop van de sessie verwerken we deze punten in een ondernemersmanifest, waarin de kern van jouw verhaal verwoord is. Ga hier zelf mee aan de slag of gebruik dit document als basis van jouw nieuwe website teksten.

Stap 4

Na twee weken ontmoeten we elkaar opnieuw in een online sessie van ongeveer een half uur. We blikken we terug op de dag, bespreken jouw manifest, je ervaringen en mogelijk je eerste stap.

Praktisch

De sessie duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. Wij zorgen voor koffie, thee en iets lekkers. 
Het is mogelijk om deze sessie bij jou in je eigen werkruimte te doen, maar misschien vind je het ook fijn om er even uit te gaan. We hebben daarvoor een mooie coachruimte in Leiden. Ook is het mogelijk om een inspirerende locatie te huren en jouw sessie plaats te laten vinden in een omgeving naar keuze.

Plan een kennismaking in voor jouw manifest.

7 + 15 =