Kennismaken

Heb je ergens vragen over of wil je gewoon eens even sparren over de mogelijkheden? Neem gerust contact op, ik leer je graag kennen!

It’s time to create a new story!

Neem contact op

Veel gestelde vragen

Wat is je werkwijze?

Ik begin altijd met een kennismaking. Hierin verkennen we de mogelijkheden voor onze samenwerking. Vervolgens inventariseren we jouw wensen en ga ik voor je aan de slag. Na eventuele correcties lever ik de definitieve teksten en beelden aan je op.

Wat voor teksten kun je schrijven?

Eigenlijk alle zakelijke teksten die jij nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Website teksten
  • Blogs of nieuwsberichten
  • Whitepapers
  • Flyers
  • Nieuwsbrieven
  • Informatie folders
  • Advertenties
Kan ik de teksten ook zelf schrijven met jouw hulp?

Zeker! Je kunt teksten aanleveren die ik voor je redigeer of we kunnen samen sparren over de onderwerpen waar jij over zou willen schrijven waarbij ik je help om jouw verhaal op papier te zetten.

Hoe werkt het met fotografie?

We spreken eerst met elkaar af om te kijken wat voor beeldmateriaal je zoekt. Als ik dat denk te kunnen maken spreken we af waar en wanneer we de foto’s gaan maken. Ik zeg er altijd even bij dat ik beginnend fotograaf ben in de zakelijke fotografie, maar zeer gedreven om te leren en jouw beelden zo mooi mogelijk te maken.

Waar je mij voor in kunt zetten

Freelance tekstschrijver header

Zakelijke teksten

Samen vertellen we jouw verhaal. Van website teksten tot blogberichten, van schrijven tot redigeren. Weet jij de woorden niet te vinden? Heb je simpelweg geen tijd om er echt over na te denken? Ik neem het met veel plezier van je over!

Fotografie

Fotografie

Foto’s zonder gedoe. Wel foto’s nodig maar geen zin om een studio in te gaan? Kijken wat er ontstaat, is voor mij het leukste om te doen. Daarom kom ik voor jouw foto’s graag bij jou op locatie. We fotograferen in het moment of tijdens een wandeling in de buurt.

Ondernemersmanifest

De kern van jouw bedrijf verwoord. Wat gebeurt er als je jouw hoofd even uitschakelt? Wat hoor je als je jouw gevoel laat spreken? Ontdek het zelf! Dompel je onder in een unieke ervaring en ontvang na afloop jouw ondernemersmanifest.

In de gaten houden wat mij bezig houdt? Volg me op LinkedIn, Instagram of stuur een bericht via Whatsapp.