In beeld gevangen

Fotografie

Met mijn passie voor fotografie verschuif ik langzaamaan van natuur en macrofotografie naar een meer zakelijke insteek. Zo oefen ik met het maken van portretten, het in beeld brengen van projecten en vooral blijven doen waar ik blij van wordt. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? 

Fotowandelingen

Projecten en locaties in beeld

Portretten van jouw team

Fotowandeling

Niet stijf poseren, maar wel leuke foto’s voor je social media? Boek een fotowandeling op een plek naar keuze!

Foto's op locatie

Jouw project in beeld gebracht. Ik kom langs op locatie en maak (sfeer)beelden van wat er op dat moment gebeurt.

Portretten

Laat je team zien.  Zowel je medewerkers als jijzelf duidelijk in beeld op de teampagina van jouw website. 

Creëer je eigen beeld

Fotografie

Al van jongs af aan heb ik een passie voor fotografie en sprekende beelden. Sindsdien heb ik me lange tijd hobbymatig bezig gehouden met landschapsfotografie en macrofotografie.

Toen ik begon als tekstschrijver merkte ik hoe vaak teksten blijven liggen, omdat er geen passend beeld bij is. Ik besloot mijn passie voor fotografie nieuw leven in te blazen en mijzelf verder te ontwikkelen om zo ook het beeldmateriaal bij mijn teksten te kunnen leveren. 

Een leerzaam avontuur dat ik met heel veel plezier beleef!

De mogelijkheden

Fotoshoots voor beeld op maat

Als je bezig bent met content weet je als geen ander wat voor beeld je nodig hebt. Ik ga dan ook met jou in gesprek om uit te denken wat voor beeld je nodig hebt en hoe we dit kunnen maken voor een zo goed mogelijk eindresultaat. 

Jouw eigen beeldbank aanleggen

Heb je niet direct foto’s nodig maar wil je ook niet misgrijpen? Dan kan het een idee zijn om een eigen beeldbank aan te leggen. We zetten verschillende scenario’s in scene zodat jij altijd passende foto’s binnen handbereik hebt. 

Team in beeld

Is jouw team veel in contact met klanten? Dan kan het leuk zijn om hen met een eigen foto voor te stellen op je website. Ik kom langs op een dag dat jullie allemaal aanwezig zijn en leg alle medewerkers op dezelfde plek vast.

Benieuwd naar mijn foto’s?

Hieronder tref je een paar foto’s die ik, zowel voor mijn plezier als in opdracht van anderen heb gemaakt. Afhankelijk van wat je zoekt voor jouw eigen fotoshoot, zal ik een selectie maken van vergelijkbare foto’s uit mijn portfolio.

Tijdens een kennismakingsafspraak zal ik deze aan je laten zien, zodat je een goed beeld krijgt van wat ik maak en wat jij kunt verwachten tijdens jouw shoot.

Wat voor foto's maak je?

De onderwerpen van mijn foto’s zijn heel divers. Zo ben ik bij bedrijven op locatie geweest om projecten vast te leggen of medewerkers per persoon in beeld te brengen.

Daarnaast ben ik met veel plezier gaan wandelen met verschillende ondernemers, om op een losse en laagdrempelige manier foto’s te maken voor hun website en social media kanalen.

Wat maakt fotografie voor jou zo leuk?

Het contact met de mensen die er bij betrokken zijn en de uitdaging om een zo mooi mogelijk eindresultaat te bieden.

Het is echt nog niet altijd makkelijk, maar ik leer van iedere shoot die ik doe en hoop me na verloop van tijd tot professioneel fotograaf te ontpoppen.

Hoeveel foto's krijg ik per shoot?

Ik stuur je alle foto’s toe die ik zelf mooi geworden vind. Daarna kun jij bepalen welke foto’s het beste bruikbaar zijn voor het doel dat je voor ogen hebt. 

Wanneer kunnen we op pad?

Ben jij net zo enthousiast als ik en wil je samen op avontuur om foto’s te gaan maken? 

 
Leuk! Dan plannen we snel een afspraak in. 
We kijken waar je de foto’s wil laten maken, hoe lang we ongeveer bezig zullen zijn en wanneer het voor ons beiden uitkomt.
Regelmatig nieuwe foto's?

Wil jij regelmatig nieuwe foto’s hebben? Dan maken we een goede prijsafspraak per shoot. Ik kijk er al naar uit om regelmatig met je op pad te gaan!

Foto’s laten maken

Als je actief bent in het schrijven van blogs of het posten van berichten op social media heb je veel beeldmateriaal nodig. 

Zoek jij regelmatig tussen je bestanden, maar vind je geen passend beeld? Laten we dan eens kennismaken. Wie weet kunnen we jouw beeldbank samen verder vullen.

Behoefte aan nieuwe foto’s?
Laat het me weten!

4 + 6 =