Klaar voor jouw verhaal

Klaar voor jouw verhaal

Of het nu gaat om nieuwe website teksten of het redigeren van bestaande, een uitleg in een flyer, het uitwerken van een interview of wat je ook maar in gedachten hebt, ik help je graag met jouw verhaal!

Iedere onderneming begint met een droom

Een droom om met jouw product of dienst anderen te helpen, de wereld een stukje mooier te maken. Hoe vertel jij jouw droom?

Door middel van een brainstorm content strategie brengen we jouw bedrijf en belangrijker nog, jouw droom in kaart. Door ieder kwartaal even bij elkaar te komen ontwikkelen we per kwartaal een plan voor jouw communicatie.


Nieuwe website? Flyer? Nieuwsbericht?

Veel bedrijven hebben regelmatig behoefte aan nieuwe teksten.
Die website die wel weer een opfrisser kan gebruiken, een nieuwe flyer voor een product of dienst, een nieuwsbericht voor op de website en de social media, dat ene interview dat nog uitgewerkt moest worden en zo liggen er nog wel een aantal op stapel.


Schrijven en redigeren

Hoeveel teksten schrijven we wel niet? Van emails tot website teksten, van gedichten tot verhalen.
Toch kan soms net die ene tekst die je vandaag zou schrijven je doen vastlopen.

Soms helpt een frisse blik. Soms helpt het om het even niet zelf te hoeven doen. Ik ben er juist zodat jij het dit keer niet hoeft te bedenken.

Ik schrijf veel uiteenlopende teksten voor verschillende sectoren. Ook kan ik je helpen de tekst die je geschreven hebt maar waar je zelf wellicht nog niet helemaal tevreden over bent wat aan te passen.


Beeldmateriaal

We leven in een tijd waarin de aandachtsspanne voor een nieuw bericht miniem is. Werken met korte teksten en voldoende alinea’s helpt dan vaak enorm. Daarnaast kan beeldmateriaal de tekst niet alleen ondersteunen maar ook de aandacht van de bezoeker vasthouden.

Heb je een passend beeld in gedachten bij je tekst?
Kijk eens tussen de foto’s of er iets tussen zit of laat me weten waar je naar op zoek bent. Ik heb nog veel meer stockfoto’s ter beschikking en maak ze ook graag specifiek voor jou.


Laten we samen iets moois opbouwen.