Verslaglegging

Ieder jaar worden honderden evenementen georganiseerd. Of het nou gaat om die vrijdagmiddagborrel met collega’s of een grootschaliger bedrijfsevenement, alles zegt iets over het bedrijf. Alles wat je organiseert biedt een bron van informatie en inspiratie voor jouw communicatie.

Communicatie en evaluatie

Organiseren doe je voor zichtbaarheid en betrokkenheid, dit geeft een goede input voor zowel een samenkomst als een bron van communicatie.

Of het nou een bedrijfsevenement, borrel, presentatie of ander soort bijeenkomst is, iedere samenkomst legt een bron van informatie bloot.
Door over dit soort dingen te schrijven kan het bedrijf op een andere manier in beeld worden gebracht in de communicatie naar buiten toe. Daarnaast biedt het een ideaal basis document om achteraf te gebruiken voor een evaluatie.


Verslaglegging

Tijdens jouw evenement ben ik aanwezig om te schrijven over wat ik zie en hoor. Ik ga in gesprek met aanwezigen, luister naar wat er door de hoofdsprekers wordt verteld en breng in kaart hoe het evenement verloopt. Met mijn camera aan mijn schouder maak ik zo nu en dan een foto waardoor uiteindelijk een verslag ontstaat van de dag waarop het evenement heeft plaatsgevonden. Zowel leuk voor de organisatie als de deelnemers om later nog op terug te kijken.

Communicatie en evaluatie

Na afloop van de dag ontvang je een digitaal verslag. De verschillende onderdelen die hierin beschreven worden kun je gebruiken in de communicatie in de periode die volgt. Zo kan een evenement terugkerende input vormen voor de website, nieuwsbrieven en social media.
Daarnaast vormt het verslag de ideale basis om nog eens met elkaar na te genieten en te evalueren wat er goed ging of wellicht nog beter kan.

Ook voor online evenementen is het mogelijk een verslag op te laten maken!

Heb je al een evenement in gedachten?

Boeking aanvragen