De kleine dingen om me heen

De kleine dingen om me heen

Een van de dingen die ik heerlijk vind om te doen is korte verhalen of gedichten schrijven over de dingen om me heen. Hier kun je een aantal van deze teksten lezen.

Wil jij liever een persoonlijk verhaal lezen? Dat kan natuurlijk ook!
Laat me weten waar ik voor jou over schrijven mag.

Rozen - eigenaardigheden

De eigenaardigheden van het leven

Open je ogen en oren, dan komen er eigenaardigheden voorbij die anders voor je verborgen blijven. Ik kan enorm genieten van deze momenten.

Plezier (samen) werken

Met plezier (samen) werken

Een dag in het klooster voorjaarsretraite 2022 Stilstaan, reflecteren, prioriteren, vooruitkijken naar de toekomst. Ik neem me vaak voor dit soort momenten in te plannen. Soms doe ik dat ook, om vervolgens mijn aandacht weer ergens anders op te richten. Ik hoor het ook bij andere ondernemers om me heen. De waarde van stilstaan Juist …

Verbinding - licht

Verbinding

Verbinding, december is de maand bij uitstek als het gaat om dit onderwerp. Een periode van gezelligheid maar ook van inkeer. Wat doe jij om verbonden te blijven?


Je eigen thema

Heb jij een onderwerp waar je graag een verhaal over wil lezen? Een idee voor een gedicht dat je iemand zou willen sturen? Laat het me weten, ik hou wel van een nieuwe schrijf-uitdaging!


Ook foto’s vertellen een verhaal

Ik fotografeer graag tijdens het wandelen en deel dan waar ik ben geweest.
Wil je op de hoogte blijven van de foto’s die ik deel?

Hieronder zie je de laatste berichten op mijn Instagram account, volg me om ze ook bij jou in je tijdlijn te zien verschijnen.