De kleine dingen om me heen

Een van de dingen die ik heerlijk vind om te doen is korte verhalen of gedichten schrijven over de dingen om me heen. Hier kun je een aantal van deze teksten lezen.

Wil jij liever een persoonlijk verhaal lezen? Dat kan natuurlijk ook!
Laat me weten waar ik voor jou over schrijven mag.

Inzicht en uitzicht

Waarom ik doe wat ik doe

In een eerder blogbericht schreef ik over een ondernemer die naar aanleiding van zijn Ondernemersmanifest aangaf dat hij het zo mooi vindt hoe het inzicht geeft in waarom hij doet wat hij doet. Het heeft een gesprek op gang gebracht en me aan het denken gezet. Als ondernemer is het fijn om te weten waaromMeer lezen over Waarom ik doe wat ik doe

Vlinder transformatie

Weten waarom je doet wat je doet

Het ondernemersmanifest In het afsluitend gesprek met een ondernemer vroeg Marit Nieboer Klapwijk wat voor hem de toegevoegde waarde is van het Ondernemersmanifest dat hij heeft ontvangen. Zonder aarzelen antwoordde hij dat het inzicht geeft in waarom je doet wat je doet.  Het is, zoals hij zei een proces van bewustwording, bevestiging en verdieping. EenMeer lezen over “Weten waarom je doet wat je doet”


Je eigen thema

Heb jij een onderwerp waar je graag een verhaal over wil lezen? Een idee voor een gedicht dat je iemand zou willen sturen? Laat het me weten, ik hou wel van een nieuwe schrijf-uitdaging!


Ook foto’s vertellen een verhaal

Ik fotografeer graag tijdens het wandelen en deel dan waar ik ben geweest.
Wil je op de hoogte blijven van de foto’s die ik deel?

Hieronder zie je de laatste berichten op mijn Instagram account, volg me om ze ook bij jou in je tijdlijn te zien verschijnen.