It’s time to create a new story

Sparringspartner

Ken je dat? Lekker bezig en ineens…. loop je vast, zie je door de bomen het bos niet meer. Je snapt niet waardoor het kan maar het overzicht is weg en wat is nu de volgende stap?

Soms helpt het om eventjes te sparren. Gewoon eens te vragen, wat denk jij ervan of hoe zou jij dit aanpakken? Of een ander je vragen stelt over waar je mee bezig bent en wat de kern is van wat je doet. 

1-op-1 gesprekken

Telefonisch, op locatie, online call

Bespreken waar je vastloopt en hoe je verder komt

Copywriting

Van website tekst tot blog, van vacature tot nieuwsbrief, jouw verhaal verwoord.

Fotografie

Van corporate tot onstspannen fotoshoot, jij en jouw bedrijf verbeeld.

Ondernemersmanifest

Van teambuilding tot persoonlijke sessie. Verbind opnieuw met jouw bedrijf.

Sparringpartner in Den Haag

Wat moet ik schrijven? Waar begin ik dan? Is er nu alweer een maand voorbij? Wat komt er in de volgende nieuwsbrief? Wat is de volgende stap in mijn bedrijf?

Dit soort vragen hoor ik regelmatig voorbij komen. Reden genoeg om te besluiten de mogelijkheid te bieden even te sparren. Zo help in ondernemers in het bepalen van de onderwerpen en het schrijven van hun content. Kun jij wel een steuntje in de rug gebruikten? Laten we dan eens kennismaken!

Waar loop je tegenaan?

Het kan soms moeilijk zijn vast te stellen waar je nu precies tegenaan loopt. Of je dit nu helemaal weet of niet, je kunt hier altijd hulp bij krijgen. 

Even sparren om te kijken waar jouw teksten niet helemaal lekker lopen of wat voor type foto’s je zou kunnen maken en gebruiken bij jouw content. 

Of denk eens aan een ondernemersmanifest om de why van jouw bedrijf te onderzoeken en opnieuw te verbinden.

 

Samen in contact

We plannen een moment in om samen te sparren. Dit kan telefonisch, op een locatie of via een online afspraak zijn. 

 We bespreken waar je tegenaan loopt en gaan samen op zoek naar een oplossing. Wil je direct de diepte in duiken en aan de slag gaan met een opstelling rondom jouw vraag? Dan plannen we een dagdeel in om hiermee aan de slag te gaan. 

Wat kost dat?

Telefonisch of online reken ik € 20,00 per half uur, op locatie reken ik € 50,00 per uur. 

Als je aan de slag wil met opstellingen om jouw vraag te onderzoeken is de prijs afhankelijk van je wensen. De mogelijkheden beginnen bij € 375,00.

Lees voor meer informatie verder op de pagina van het ondernemersmanifest.

Robine Hillen

Ik ben Robine Hillen, freelance tekstschrijver en fotografie enthousiast. Ik kom uit Den Haag en werk met veel plezier voor een variëteit aan bedrijven. Van eenmanszaak tot familiebedrijf in verschillende branches, ik schrijf zakelijke teksten en denk indien gewenst mee over beeldgebruik voor erbij.

Door mijzelf als sparringpartner aan te bieden, hoop ik jou verder te kunnen helpen om jouw verhaal te vertellen. Ik ben heel benieuwd naar jou en jouw bedrijf! 

Vrijblijvend kennismaken?

Weet jij nog niet helemaal wat je kunt verwachten of wat je eigenlijk nodig hebt? Laten we dan eens vrijblijvend kennismaken.

We leren elkaar kennen, kijken of er een klik is en inventariseren of er in de toekomst mogelijkheden zijn om met elkaar te sparren of aan de slag te gaan met het vertellen van jouw verhaal.

Testimonials

“Robine is creatief en denkt in oplossingen. Jouw passie wordt gevangen in haar woorden.”

Annemieke

“Het resultaat een vernieuwde website waar ik blij mee ben en die goed laat zien waar ik nu sta.”

2Harvest

“Zoek je hulp met teksten? Dan hoef je niet verder te zoeken!”

WuDae

Even sparren

Wil jij gewoon eens met een mede-ondernemer in gesprek? Even sparren over je content en hoe je jouw verhaal nu overbrengt? Ik help je graag op weg! Laat me weten wanneer het je uitkomt, dan plannen we een afspraak in.

Op zoek naar een freelance tekstschrijver? Laat het me weten!

12 + 12 =