It’s time to create a new story

Freelance tekstschrijver

Van website teksten tot nieuwsbrieven, van blogs tot flyers. Ik ontzorg je voor alle typen zakelijke teksten. Naar aanleiding van een inhoudelijk gesprek ga ik direct voor je aan de slag. Afhankelijk van je wensen kunnen de teksten in overleg op korte termijn worden aangeleverd. 

Zakelijke teksten op maat

Van website tekst tot blog, van flyer tot whitepaper

Vlot geschreven, makkelijk leesbaar

Website teksten

Pakkende, goed leesbare website teksten, SEO geoptimaliseerd. Zo verwoorden we samen de kern van jouw bedrijf.

Blog

Wekelijks, maandelijks of gewoon wanneer het uitkomt. Makkelijk leesbare blogs over een onderwerp naar keuze.

Nieuwsbrief

Blijft die nieuwsbrief steeds liggen? Ik help je door jouw klanten op de hoogte te brengen van het nieuws van je bedrijf.

Flyer of advertentie

Korte tekst nodig voor een flyer of advertentie? Geen probleem! Samen komen we tot de kern.

Whitepaper

Deel jouw expertise met een whitepaper die (potentiële) klanten op je website kunnen downloaden.

Freelance tekstschrijver Den Haag

Focus je op jouw werkzaamheden, terwijl ik je ideeën omzet in een tekst die jij kunt gebruiken. Als freelance tekstschrijver ben ik er om je te ontzorgen in het schrijven van zakelijke teksten. Of het nu gaat om website teksten, het schrijven van blogs of het redigeren van de teksten die je zelf al schreef, samen bepalen we de beste werkwijze om jouw doelgroep te bereiken. 

Bepalen van doel en onderwerp

Zodra je aan de slag gaat met zakelijke teksten is het belangrijk jouw doel en onderwerp helder voor ogen te hebben. 

Bepaal voor jezelf wat je met deze tekst wil bereiken, op welke manier je dit wil doen en welke informatie je hiervoor wil overbrengen aan je doelgroep.

Doornemen van de informatie

Nadat je hebt vastgesteld wat je wil vertellen, nemen we de informatie samen door. In een (online) gesprek bepalen we de inhoud van jouw zakelijke tekst.

Eerste versie en correctie

Aan de hand van ons gesprek stuur ik je een eerste versie toe van jouw tekst. Deze neem je rustig door waarna we eventuele wijzigingen bespreken, zodat ik die door kan voeren. 

Klaar voor gebruik

Zodra de tekst volledig aan je wensen voldoet, kun je deze in gaan zetten voor jouw doeleinden. 

Door met de volgende?

Beviel de samenwerking en wil je gelijk verder met andere teksten? Ook dan help ik je natuurlijk graag! Laten we samen inventariseren wat je nodig hebt en de stappen van voren af aan opnieuw doorlopen.

Jouw tekstschrijver in Den Haag

Ik ben Robine Hillen, freelance tekstschrijver uit Den Haag. Van eenmanszaak tot familiebedrijf in verschillende branches, ik schrijf allerlei soorten zakelijke teksten voor het MKB.

Het is voor mij een uitdaging om jouw verhaal telkens weer uit te werken tot een passende tekst. Ik ga dan ook graag met je in gesprek om jouw uitdaging tot een goed resultaat te brengen! 

Liever redigeren?

Soms is het prettig een tekst te laten redigeren. Je hebt een tekst geschreven, zit volledig in het onderwerp maar ziet op den duur ook je eigen fouten niet meer.

Het kan prettig zijn om jouw teksten met een frisse blik te laten bekijken. Ik redigeer je teksten en stuur ze binnen de voor jou gewenste termijn retour. Zo heb jij de juiste teksten vlot tot je beschikking.

Testimonials

“Robine is creatief en denkt in oplossingen. Jouw passie wordt gevangen in haar woorden.”

Annemieke

“Het resultaat een vernieuwde website waar ik blij mee ben en die goed laat zien waar ik nu sta.”

2Harvest

“Zoek je hulp met teksten? Dan hoef je niet verder te zoeken!”

WuDae

Zakelijke teksten uitbesteden

Pen voor redigeren

Goede website teksten schrijven

Een nieuwe website, leuk! Je webdesigner is aan het bouwen en het gaat er steeds beter uitzien. Met de juiste foto’s helemaal. Wat een leuk project! Dan krijg je een mailtje, hoe ver je met de teksten bent. Oh nee… Wat nu?

Veel ondernemers en bedrijven weten prima wat er qua informatie op de website moet. Het schrijven van de teksten zelf zou ook nog wel lukken, het probleem is de tijd. 

Ook zonder nieuwe website is er in ieder bedrijf genoeg te doen. Juist daarom neem ik je de teksten voor de nieuwe website uit handen. 

Samen doorlopen we de opzet, bekijken we hoe de indeling moet worden en wat er inhoudelijk in moet komen te staan. Jij bepaalt de Tone of Voice en ik ga voor je aan de slag.

Pen voor redigeren

Periodieke blog schrijven

Je website staat, trekt altijd wel wat bezoekers, maar je tilt het graag naar een hoger plan. Een van de manieren om dit te doen is door een blogs te gaan schrijven.

Sommige bedrijven zijn hierin heel consequent. Iedere week of maand verschijnen er nieuwe berichten over relevante onderwerpen. Heb je zelf geen tijd of inspiratie? Ik help je graag op weg! 

Of het nu gaat om een maandelijks terugkerende blog of een eenmalig project, ik help je met het schrijven van jouw tekst. Ook als je vastloopt als het gaat om onderwerpen kijk ik graag met je mee om nieuwe content te bedenken die jij vervolgens kunt gebruiken. Neem contact op voor jouw blogbericht of om te sparren over het eerstvolgende onderwerp. 

Jouw nieuwsbrief uitbesteden

Het schrijven van een nieuwsbrief is iets wat veel bedrijven zich voornemen.

Ieder jaar opnieuw wordt de agenda opgesteld met punten die aangepakt zullen worden. Staat de nieuwsbrief bij jou ook nog altijd op de planning? Dan is een nieuwsbrief uitbesteden misschien ook wel wat voor jou. 

Met elkaar bespreken we het doel van dat jij wil bereiken en de frequentie waarin je mensen zou willen mailen.

We ontwikkelen een plan voor de te schrijven teksten, waarna ik aan de slag ga om te zorgen dat jouw nieuwsbrief voortaan ook daadwerkelijk verzonden wordt.

Zo maak jij de mooie plannen die je jaarlijks maakt nu werkelijkheid.

Zakelijke teksten

Website teksten, blogs, nieuwsbrieven, flyers, whitepapers etc.

Ieder bedrijf krijgt dagelijks met diverse zakelijke teksten te maken. Of het nu gaat om een mail, een blog of een volledige websitetekst, vaak zijn medewerkers veel te druk met hun eigen werk om zich bezig te houden met externe communicatie. 

Als freelance tekstschrijver zorg ik ervoor dat jouw bedrijf wordt ontzien. Ik kijk welke zakelijke teksten er nodig zijn en maak een plan wat er wanneer wordt geschreven. De onderwerpen en stijl worden in overleg vastgesteld, het enige wat jij nog hoeft te doen is checken of alles naar wens is opgeschreven. 

Op zoek naar een freelance tekstschrijver? Laat het me weten!

1 + 11 =