Freelance tekstschrijver

Freelance tekstschrijver

Van website teksten tot nieuwsbrieven, van blogs tot flyers. Ik ontzorg je voor alle typen zakelijke teksten. 
Naar aanleiding van een inhoudelijk gesprek ga ik direct voor je aan de slag. De teksten zijn in overleg op korte termijn aan te leveren.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.


Focus je op jouw werkzaamheden, terwijl ik je ideeën omzet in een tekst die jij kunt gebruiken. Als freelance tekstschrijver ben ik er om jou te ontzorgen in het schrijven van zakelijke teksten. Of het nu gaat om website teksten, het schrijven van blog berichten, het ontwikkelen van een content strategie of het redigeren van de teksten die je zelf al schreef, samen bepalen we de beste werkwijze om jouw doelgroep te bereiken.

Lees meer over de mogelijkheden op deze pagina.

Freelance tekstschrijver header

Jouw tekstschrijver in Den Haag

Ik ben Robine Hillen, tekstschrijver uit Den Haag. Ik schrijf zakelijke teksten voor het MKB.
Van eenmanszaak tot familiebedrijf in verschillende branches. Ik werk jouw verhaal uit tot een passende tekst voor de doelgroep die jij bedient.
Alle zakelijke teksten kunnen aan mij worden uitbesteed.


Goede website teksten schrijven

Een nieuwe website, leuk! Je webdesigner bouwt de site, het gaat er steeds beter uitzien. Met de juiste foto’s helemaal. Wat een leuk project! Dan krijg je een mailtje, hoe ver je met de teksten bent. Oh nee… Wat nu?

Veel ondernemers en bedrijven weten prima wat er qua informatie op de website moet. Het schrijven van de teksten zelf zou ook nog wel lukken, het probleem is de tijd.
Ook zonder nieuwe website is er in ieder bedrijf genoeg te doen. Juist daarom neem ik je de teksten voor de nieuwe website uit handen. 

Samen doorlopen we de opzet, bekijken we hoe de indeling moet worden en wat er inhoudelijk in moet komen te staan. Jij bepaalt de Tone of Voice en ik ga voor je aan de slag. 


Periodiek relevante blog berichten schrijven

Je website staat, trekt altijd wel wat bezoekers maar je tilt het graag naar een hoger plan. Een van de manieren om meer bezoekers naar je website te trekken is een blog bericht schrijven. Een aantal bedrijven zijn hierin heel consequent. Iedere week of maand verschijnen er nieuwe berichten over nieuwe onderwerpen. Heb je zelf geen tijd of inspiratie? Ik help je graag op weg. 

Of het nu gaat om wekelijks of maandelijks terugkerende blogs of een eenmalig project, ik help je met het schrijven van jouw tekst. Ook als je vastloopt als het gaat om onderwerpen kijk ik graag met je mee om nieuwe content te bedenken die jij vervolgens kunt gebruiken. Neem contact op voor jouw blogbericht of om te sparren over het eerstvolgende onderwerp


Jouw nieuwsbrief uitbesteden

Het schrijven van een nieuwsbrief is iets dat veel bedrijven zich voornemen. Ieder jaar opnieuw wordt de agenda opgesteld met punten die aangepakt zullen worden. Staat de nieuwsbrief daar bij jou ook nog altijd op? Een nieuwsbrief uitbesteden is dan wellicht ook wat voor jou. Met elkaar kijken we naar het doel van de nieuwsbrief en hoe vaak die wordt verzonden. We ontwikkelen een plan voor de te schrijven teksten. Vervolgens ga ik aan de slag om te zorgen dat jouw nieuwsbrief voortaan ook daadwerkelijk verzonden wordt.

Zakelijke teksten

Ieder bedrijf krijgt dagelijks met diverse zakelijke teksten te maken. Of het nu gaat om een mail, een blog of een volledige websitetekst, vaak zijn medewerkers veel te druk met hun eigen werk om zich bezig te houden met externe communicatie. 

Als freelance tekstschrijver zorg ik ervoor dat jouw bedrijf wordt ontzien. Ik kijk welke zakelijke teksten er nodig zijn en maak een plan wat er wanneer wordt geschreven. De onderwerpen en stijl worden in overleg vastgesteld, het enige wat jij nog hoeft te doen is checken of alles naar wens is opgeschreven. 


Jouw tekst laten redigeren

Soms is het prettig een tekst te laten redigeren. Je hebt een tekst geschreven, zit volledig in het onderwerp maar ziet op den duur ook je eigen fouten niet meer. Het kan prettig zijn om jouw teksten met een frisse blik te laten bekijken. Ik redigeer je teksten en stuur ze binnen de voor jou gewenste termijn retour. Zo heb jij vlot de juiste teksten ter beschikking. 

Freelance tekstschrijver