Fotowandeling

Beeldmateriaal voor jouw communicatie strategie. Zo laagdrempelig in te richten als een fotowandeling op jouw favoriete locatie. Niet statig poseren maar gewoon zoals je bent! 

Een fotoshoot tijdens de werkzaamheden op jouw locatie is natuurlijk ook mogelijk. Met een shoot van ongeveer 1 uur brengen we jouw werkomgeving, personeel en unieke kwaliteiten, verder in beeld.

Ken je dat? Net die goede nieuwe post gemaakt en weer geen foto’s voor erbij…
Weer geen goede profielfoto die je kan gebruiken want deze is wel oud inmiddels…

Met de wandelfoto’s gaan we een uur samen wandelen en maken we foto’s.
Geen stijve portretfoto’s, geen ingewikkelde fotoshoot, gewoon leuke foto’s in het moment.


De wandeling

Tijdens een wandeling van een uur maken we diverse foto’s. Van jou, van wat we om ons heen zien, van wat jij kunt gebruiken als ondersteunend beeldmateriaal bij je communicatie.

Je kunt zelf een locatie kiezen waar jij je op je gemak voelt.
Mijn ervaring is dat het ongedwongen van de natuur, ook jouw foto’s minder beladen maken.


Een wandeling wanneer jij wil

Je kunt per keer dat je foto’s nodig hebt een wandeling boeken. We spreken af op een plek naar keuze en wandelen ongeveer een uur. Op verschillende plaatsen zullen we even stilstaan om foto’s te maken van jou en de omgeving waar jij je in bevindt.

Tijdens de wandeling heb je ook de mogelijkheid voorwerpen mee te nemen die jouw producten of diensten vertegenwoordigen of die voor jou belangrijk zijn. Deze voorwerpen kunnen we gebruiken bij het maken van de foto’s. Denk er wel aan dat je deze voorwerpen dan ook een uur met je mee draagt ;).

Voor iedere wandeling breng ik € 75,00* in rekening, je krijgt de foto’s na afloop per mail toegestuurd. Wil je de wandelingen vastleggen voor een heel jaar dan kan dat met een kortingstarief.

Een jaar lang beeldmateriaal

Zie jij de wandeling al helemaal zitten en kan je niet wachten op beeldmateriaal in verschillende seizoenen? Het is ook mogelijk de wandelingen voor een heel jaar vast te leggen. Het maakt hierbij niet uit op welke plek het is.

Leg je de wandelingen vast voor ieder kwartaal of eens in de twee maanden, dan geldt hiervoor een kortingstarief. Wil jij vaker een set met nieuwe foto’s dan is dit uiteraard ook mogelijk! Ook hiervoor geldt dat het leuk kan zijn om voorwerpen mee te nemen die jouw producten of diensten vertegenwoordigen.

In plaats van € 75,00 per wandeling worden de wandelingen die voor een jaar lang worden vastgelegd aangeboden voor een kortingstarief van € 50,00* per wandeling.

*Afhankelijk van de locatie zullen er naast het vaste tarief reiskosten in rekening worden gebracht.

Ga je mee op pad?