CV

CV

Opleiding

Na het afronden van de middelbare school volgde ik de opleiding Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam. Hier heb ik geleerd niet alleen naar interne communicatie te kijken maar ook de marketing aspecten van de externe communicatie te benutten.

Contact

Wil je meer weten over mij en mijn drijfveren? Ik kom graag met je in contact!


Laat mij urenlang verdwalen
Tussen korrels zand en zee

Laat mijn gedachten, kabbelen
en dwalen
Met de golven mee

Over mij

Ik ben geboren en getogen in Den Haag, waar ik graag op of in de buurt van het strand verblijf. Enkele van mijn hobby’s zijn fotograferen, schrijven, lezen en het bezoeken van culturele evenementen, musea en theaters.

Afgelopen jaren ben ik in verschillende functies werkzaam geweest. Ik wissel graag diverse activiteiten af en hou ervan om mij in mijn functie steeds verder te ontwikkelen en meer te leren. Werken in teamverband stimuleert mij ook van anderen te leren en van gedachten te kunnen wisselen maar ook zelfstandig werken gaat mij goed af.


Werkervaring

Na mijn opleiding Communicatie heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ik voerde destijds opdrachten uit als zelfstandige tot ik vanuit een van deze opdrachten een uitdagende functie aangeboden kreeg waar ik veel kon leren. Ook de afgelopen jaren heb ik in dienstverband gewerkt. Na vier mooie jaren aan het strand gewerkt te hebben, ben ik nu ook weer actief met opdrachten binnen mijn eigen bedrijf.

Bedrijfsleider en programmering bij Strandtent De Fuut
(januari 2020 – december 2020)
Eind 2019 namen de eigenaren van Strandpaviljoen De Kwartel de zaak ernaast over, namelijk Strandtent De Fuut. Een nieuwe uitdaging met een cultureel karakter, in deze zaak vervuld kunst en cultuur namelijk een belangrijke rol. Mij is destijds gevraagd om in het jaar 2020 op deze locatie de zaak te runnen en daarnaast de programmering voor het seizoen vorm te geven. Door de Corona maatregelen heeft het wat voeten in aarde gehad maar zolang het kon was er wekelijks in ieder geval op woensdag een wisselend theaterdiner en op zondag een live muziek optreden. Daarnaast hebben we diverse evenementen, partijen en bruiloften kunnen organiseren.

Eventmanager en bedrijfsleider bij Strandpaviljoen De Kwartel
(februari 2017 – december 2019)
Na ceremoniemeester te zijn geweest op de bruiloft van mijn broertje bij Strandpaviljoen De Kwartel kreeg ik de mogelijkheid hier aan de slag te gaan als eventmanager. Hier heb ik enorm veel van geleerd, niet alleen hoe het er binnen de horeca aan toe gaat maar ook wat erbij komt kijken om feesten, bedrijfsuitjes, vergaderingen, bruiloften en nog veel meer te organiseren. Daarnaast heb ik veel kunnen leren over het aansturen en binden van een team wat veel mooie contacten en resultaten op de werkvloer heeft gebracht. 

Projectmanager bij De Frel Financieel Planners/Leventa
(september 2015 – december 2016)
Met de broers van De Frel Financieel Planners (inmiddels Finlife) had ik al eerder contact gehad. Toen zij aan de slag gingen met hun nieuwe bedrijf Leventa om mensen op de werkvloer financieel fit te maken ben ik erbij gekomen. We hebben met elkaar strategieën bepaald om bij bedrijven op gesprek te komen en hier overeenkomsten mee te sluiten voor regelmatig terugkerende financiële spreekuren. Daarnaast zorgde ik voor teksten op de website, het schrijven en verzenden van nieuwsbrieven en het verzorgen van de berichten op social media. 

Fundraising bij Save the Children Nederland
(april 2014 – juli 2015)
Halverwege het jaar dat Save the Children het goede doel van Den Haag was stroomde ik in voor deze campagne. Vlak hiervoor was ik terug gekomen uit Gambia, waar ik zeven maanden voor kinderrechtenorganisatie ChildFund werkzaam was geweest. Ik stond voor Save the Children op evenementen, hield samen met de campagneleider de website en social media bij en hield contact met de vrijwilligers en sponsorende organisaties die ons hielpen. Na afloop van de campagne kreeg ik de mogelijkheid door te stromen naar fondsenwerving en donateurservice om een tijdelijk afwezige collega over te nemen. 


Meer weten?

Wil je meer weten over mijn ervaring of drijfveren in het leven? Neem gerust contact met me op!