Blog

Hier lees je meer van de verhalen en gedichten die ik schrijf.

Heb jij iets waar je graag over zou willen lezen? Laat het me weten, wie weet vormt het een mooie uitdaging voor mijn volgende verhaal!

Een midzomer manifest

Het is vandaag 1 juni, de zon schijnt en wij introduceren een speciale actie voor iedere ondernemer die samen met ons de tweede helft van het jaar goed wil beginnen!  MidzomerDe langste dag in het jaar, ongeveer de helft van het jaar. Een periode om als ondernemer even stil te staan. Terug te kijken op hetMeer lezen over “Een midzomer manifest”

Een nieuwe start

Het is vandaag drie maanden geleden dat ik mijn eigen bedrijf begon. Soms wat onwennig maar zeker enthousiast. Anderen bleken dat enthousiasme met me te delen en zo vloog de tijd.  Teksten In de afgelopen maanden ben ik bezig geweest met teksten. Van nieuwsbericht tot website tekst, van interviews tot flyers en zelfs een tekstMeer lezen over “Een nieuwe start”

Leergierig

Ik vind het heerlijk om te leren! Nieuwe dingen en me ontwikkelen, kennis en ervaring opdoen. Als het even kan iedere dag opnieuw. Toch heb ik er een haat-liefde verhouding mee. Zonder te leren en ontwikkelen raak ik snel verveeld, ben ik aan het leren maar lukt het niet direct raak ik gefrustreerd. Voice DialogueMeer lezen over “Leergierig”

Wereld Scrabble Dag!

Het is wereld Scrabble dag vandaag. Een spel waar iedereen wel eens van gehoord heeft. Dat zo’n beetje iedereen ook wel eens in zijn leven gespeeld heeft. Het spel dat een nieuw leven in geblazen werd met de introductie van Wordfeud op mobiele apparaten.  Ik ga op reis en neem mee Als er iets isMeer lezen over “Wereld Scrabble Dag!”

Gewoon even sparren

Loop jij ergens tegen aan en zou je graag willen dat ik eens meedenk, mee kijk of wil je jouw idee staven aan een andere ondernemer? Laat het me weten! Ik kom graag met je in contact! 

Lentekriebels

Lentekriebels

De zon! De zon! Zo riep mijn oma telkens weer.  Al was er maar een straaltje zichtbaar, al was het maar heel even. Zodra het licht van zonnestralen in de ruimte kwam was zij de eerste die het zag.  We hebben er lang grappen over gemaakt. Riepen het haar toe zodra de zon verscheen en watMeer lezen over “Lentekriebels”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Volg de verhalen die ik post

Ontvang mijn verhalen en gedichten, direct in je mailbox.