Blog

Hier lees je meer van de verhalen en gedichten die ik schrijf.

Heb jij iets waar je graag over zou willen lezen? Laat het me weten, wie weet vormt het een mooie uitdaging voor mijn volgende verhaal!

Inzicht en uitzicht

Waarom ik doe wat ik doe

In een eerder blogbericht schreef ik over een ondernemer die naar aanleiding van zijn Ondernemersmanifest aangaf dat hij het zo mooi vindt hoe het inzicht geeft in waarom hij doet wat hij doet. Het heeft een gesprek op gang gebracht en me aan het denken gezet. Als ondernemer is het fijn om te weten waaromMeer lezen over Waarom ik doe wat ik doe

Vlinder transformatie

Weten waarom je doet wat je doet

Het ondernemersmanifest In het afsluitend gesprek met een ondernemer vroeg Marit Nieboer Klapwijk wat voor hem de toegevoegde waarde is van het Ondernemersmanifest dat hij heeft ontvangen. Zonder aarzelen antwoordde hij dat het inzicht geeft in waarom je doet wat je doet.  Het is, zoals hij zei een proces van bewustwording, bevestiging en verdieping. EenMeer lezen over “Weten waarom je doet wat je doet”

Balans Segway Drift

In balans ondernemen en leven

Het leven gaat met vallen en opstaan, een open deur. Balans is het sleutelwoord als het om deze onderwerpen gaat. Bij de aanschaf van een nieuwe Segway scooter kreeg ik de Segway drift eskates cadeau. In eerste instantie dacht ik nog, geinig om een keer te proberen en daarna weg te geven. Het leek me engMeer lezen over “In balans ondernemen en leven”

Freelance tekstschrijver header

Een frisse start van de week

De maand is alweer zo goed als voorbij! De vakantieperiode loopt op zijn einde en een nieuwe week is gestart.  Ik begon de dag zoals ik dat iedere dag doe, met het schrijven van drie volledige pagina’s. Morning pages noemen ze dat. Het idee is dat je in die pagina’s je hoofd leeg maakt enMeer lezen over “Een frisse start van de week”

World Entrepreneur Day

Het is vandaag de wereldwijde dag van de ondernemer.  Als je me een jaar geleden had verteld dat ik dit jaar mijn eigen bedrijf zou starten had ik je waarschijnlijk met gemengde gevoelens aangekeken. Toen ik stopte bij mijn huidige werkgever en door verschillende mensen gevraagd werd een aantal teksten te schrijven veranderde dit echter. Meer lezen over “World Entrepreneur Day”

Vrijdag de 13e, wat een heerlijke dag!

Ik voel me goed vandaag. Kijk naar buiten en zie de zon schijnen. Dankzij mijn vroege start heb ik al veel kunnen doen en ik heb het naar mijn zin. De website tekst die ik beloofd had is verzonden. De planning van deze week is al zo goed als afgerond en ik heb weer eenMeer lezen over “Vrijdag de 13e, wat een heerlijke dag!”

Wat doe jij nou precies?

Teksten schrijven Gisteren kreeg ik deze vraag. “Je berichten zijn leuk en erg enthousiast, maar wat doe je nou precies” Ik schrijf teksten voor bedrijven, dat is wat ik het meeste doe. Ik schrijf website teksten van begin tot eind, werk interviews uit, schrijf blogs of nieuwsberichten, flyer teksten etcetera. Ook redigeer ik al geschrevenMeer lezen over “Wat doe jij nou precies?”

Terugblik aan het strand

Een terugblik op het eerste halfjaar

De tijd vliegt, een open deur. Toch realiseerde ik me dat er alweer bijna een half jaar voorbij is sinds ik voor mijzelf begon. Een halfjaar van opstarten, van wennen, van het zoeken naar een ritme, naar mogelijkheden. Het was een halfjaar wat denk ik voor iedere startende ondernemer bekend is. Soms vol vertrouwen wantMeer lezen over “Een terugblik op het eerste halfjaar”

Mijn ondernemersmanifest, terug naar de kern, de essentie van wat mij te doen staat.

Een manifest voor mij als ondernemer

Wat is het gaaf om te zien wat er naar boven kan komen tijdens de opstelling! De woorden die komen, de energie die ontstaat.  Na een aantal sessies met ondernemers gedaan te hebben, wilde ik ook een manifest hebben voor mijzelf en mijn bedrijf. Samen met Marit besloten we twee sessies te plannen waarna weMeer lezen over “Een manifest voor mij als ondernemer”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.


Volg de verhalen die ik post

Ontvang mijn verhalen en gedichten, direct in je mailbox.