Ansichtkaarten set bloemen

Ansichtkaarten set bloemen webshop
Ansichtkaarten set bloemen webshop

Met de ansichtkaarten set bloemen heb je altijd een bloemetje in huis

Een cadeautje voor een etentje, een attentie op een verjaardag, een hart onder de riem. Er zijn talloze momenten te bedenken om een bloemetje te willen geven. Met de ansichtkaarten set ‘bloemen’ heb je altijd een bloemetje in huis. Verstuur de kaarten per stuk of geef een set cadeau voor iedere gelegenheid. 

De ansichtkaarten set bestaat uit vijf verschillende afbeeldingen, allen met het thema bloemen. Alle ansichtkaarten zijn dubbel voor maximale schrijfruimte zonder vooraf gedrukte boodschap. Zo heb je voor iedere gelegenheid een passende, neutrale ansichtkaart, in huis.

Bestel direct jouw eigen set

  • Geef een origineel cadeautje met een hele set
  • Unieke, dubbele kaarten van 5 verschillende foto’s
  • Blanco en neutraal voor iedere gelegenheid
  • Ook beschikbaar in andere varianten
  • 3 sets ansichtkaarten
  • Ansichtkaarten set bloemen
  • Ansichtkaarten set bloemen webshop

Bestel direct jouw eigen set

Wil jij gelijk een set bestellen? Vul dan onderstaand formulier in. 

Bestel één set voor € 10,00* of haal direct cadeautjes in huis met drie sets voor € 25,00*. Combineren met andere sets kan ook, bekijk de pagina met ansichtkaarten sets voor meer mogelijkheden.

*De bestelling kan worden opgehaald in Den Haag of voor € 2,50 worden verzonden.

Selecteer welke ansichtkaarten set(s) je wil ontvangen:

(vereist)


Over Robine Hillen

Ik ben een enthousiaste ondernemer met een passie voor schrijven en fotografie. De foto’s die ik maak verwerk ik onder meer in ansichtkaarten sets en prints die ik verkoop. Van iedere set ansichtkaarten wordt een beperkte oplage gedrukt, na verkoop van deze sets verschijnt er een nieuwe oplage met vijf nieuwe foto’s. Zo kun je in de loop der tijd variëren in sets en foto’s. 

Zit er een foto tussen die je groter afgedrukt wil hebben? Of wil je ansichtkaarten met eigen foto’s laten maken? Dat kan! Neem contact met me op om je wensen te bespreken. Ook het maken van persoonlijke ansichtkaarten sets is mogelijk.