Creëren, mijn woord voor 2023

Het is alweer half januari. Een mooi moment om even stil te staan. Om terug te blikken op de eerste week werken, om het woord creëren vast centraal te stellen en tegelijkertijd vooruit te kijken naar de weken en maanden die voor me liggen. 

Terugblik op het afgelopen jaar

Begin 2022 vierde ik mijn eerste ondernemingsjaar. Alhoewel ik in eerste instantie twijfels had of ik volledig als zelfstandige zou kunnen werken, was dit jaar al goed voorlopen. De rest van het jaar zou ik nog veel meer leren, nog veel meer doen. Ik merkte dat ik groeide in mijn manier van werken en steeds meer vertrouwen kreeg in de toekomst. 

Met plezier ging ik van het ene bedrijf naar het andere, dompelde ik me onder in verschillende branches en genoot ik van de nieuwe kennis die ik daarmee opdeed. Van bouw tot zorginstelling, van administratie tot theater en van kinderopvang tot coaching en verandermanagement. Juist van die diversiteit heb ik enorm genoten. 

2023, nieuwe kansen

Een heel nieuw jaar ligt voor me en de eerste maanden zijn alweer gevuld met nieuwe kansen. Er zijn projecten die doorlopen en nieuwe projecten die gaan starten. Ik kijk ernaar uit om de kennis die ik de afgelopen twee jaar heb opgebouwd verder uit te breiden. Om te werken in mijn bedrijf én aan mijn bedrijf. 

Ambities heb ik genoeg. Zo wil ik blijven leren en ontwikkelen van verschillende branches, iets wat met de opdrachten die er in het verschiet liggen wel moet lukken. Daarnaast hoop ik dit jaar meer te gaan leren op het gebied van fotografie. Al jaren brengt fotograferen me veel plezier, daar wil ik me dit jaar dan ook graag verder in gaan specialiseren. Tot slot hoop ik de komende maanden weer meer voor mijzelf te schrijven. Zowel creatief, op het gebied van verhalen en poëzie, als zakelijk voor mijn eigen website teksten. 

Wat zijn jouw doelen voor 2023?

Mijn doelen heb ik onder meer geformuleerd door met bewuste stappen het oude jaar uit, en het nieuwe jaar in te lopen. Een belangrijk trefwoord dat hierin steeds naar voren kwam was creëren, dat is dan ook het woord waar voor mij de focus op zal liggen dit jaar.

Natuurlijk ben ik ook heel benieuwd naar jouw doelen. Hoe heb jij het nieuwe jaar ingeluid? En wat zijn je doelen voor 2023?

Het lijkt me leuk om van je te horen! Wie weet kunnen we zelfs samen stappen zetten om onze doelen waar te maken.

Plan vrijblijvend een kennismaking in!

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten