De maand is alweer zo goed als voorbij! De vakantieperiode loopt op zijn einde en een nieuwe week is gestart. 

Ik begon de dag zoals ik dat iedere dag doe, met het schrijven van drie volledige pagina’s. Morning pages noemen ze dat. Het idee is dat je in die pagina’s je hoofd leeg maakt en op die manier fris aan de dag kunt beginnen. Het helpt mij om intenties te zetten voor mijn dag en focus aan te brengen. 

Een week van actie!

Deze week staat voor mij in het teken van nieuwe dingen en uitdagingen. Ik mag een bevriende ondernemer helpen bij het uitvoeren van survivalactiviteiten met groepen. Alhoewel ik hier weinig ervaring mee heb kijk ik hier ontzettend naar uit. Twee dagen lang omgeven door mensen en twee dagen lang gevuld met activiteiten. 

Ik weet niet hoe het bij jou werkt maar voor mij is het heel inspirerend om zo nu en dan een dag, dagdeel of hele dagen te plannen met andere werkzaamheden. Het maakt dat ik weer even los kan komen van waar ik mee bezig was en opnieuw kan opladen. Naar mijn idee worden ook mijn teksten daar beter van. 

Schrijven

Na deze actieve dagen ga ik met frisse moed opnieuw achter mijn computer zitten. Misschien wel net als nu, ergens met een kopje koffie in een leuke zaak. Andere omgeving, andere inspiratie, andere uitdagingen. 

Ik schrijf deze week sowieso nog een aantal nieuwsberichten, ga aan de slag met een nieuwe website tekst en mag een tekst redigeren. Wat er verder op mijn pad zal komen zie ik vanzelf wel. Een ding is zeker, ik heb zin in de week die voor me ligt! 

Wat zijn jouw plannen voor deze week?