Teksten schrijven

Gisteren kreeg ik deze vraag. “Je berichten zijn leuk en erg enthousiast, maar wat doe je nou precies”

Ik schrijf teksten voor bedrijven, dat is wat ik het meeste doe. Ik schrijf website teksten van begin tot eind, werk interviews uit, schrijf blogs of nieuwsberichten, flyer teksten etcetera. Ook redigeer ik al geschreven teksten om er een makkelijker leesbaar geheel van te maken. 

Voor het schrijven van teksten ga ik met bedrijven in gesprek over de boodschap en stijl waarin deze geschreven moet worden. Ik verzamel zoveel mogelijk relevante informatie en maak hier een verhaal van. 

Alles wat met teksten te maken heeft doe ik graag. Hier ben ik dan ook het meeste mee bezig. 

Robine Hillen

Naast teksten blijf ik me zo veel mogelijk verdiepen. Ik wil meer leren en zo meer kunnen doen. 

Om die reden heb ik mijn eigen naam ook ingezet als bedrijfsnaam. Zo kon ik mijn hobby fotografie ook integreren in mijn bedrijf. Ik maak zo nu en dan foto’s tijdens een wandeling of op locatie die gebruikt kunnen worden op een website of social media. 

Ondernemersmanifest

Daarnaast denk ik graag mee met ondernemers. Of het nu gaat om onderwerpen voor content op de website en socials of over producten en diensten. Met veel plezier ga ik een brainstorm aan. 

Zo ontstond ook het ondernemersmanifest. Een idee om de ondernemer en het bedrijf een ochtend of middag centraal te zetten en te zien wat een mooie dingen daaruit voort kunnen komen.

Blijven leren

Voor mij is blijven leren heel belangrijk. Leren en ontwikkelen, telkens weer opnieuw. 

In augustus begin ik dan ook met een opleiding online marketing van SocialLane academy. De basis van online marketing inzet ken ik wel maar ik wil deze kennis graag verbreden om ook dit aan mijn klanten door te kunnen geven.

Een hele andere tak van sport maar zeker zo interessant is de opleiding ‘werken met het slimme onbewuste’ van Peoplewise. Een 3-daagse basisopleiding in september gebaseerd op het gedachtegoed van Carl Jung. Een opleiding om meer te leren over de methode van Peoplewise. Om terug te keren naar de kern, te zien waarom we doen wat we doen en inzicht te krijgen in onze subjectiviteit met als doel meer zicht te krijgen op onze ware aard. 

Dus, wat doe ik nou precies?

Als mensen vragen wat ik doe zeg ik dat ik teksten schrijf voor bedrijven. Dat is de kern van mijn bedrijf. Daarnaast doe ik nog veel meer en ook daarover vertel ik je graag.

Dus heb je vragen over een van deze dingen? Wil je meer weten over de opdrachten die ik uitvoer of de interesses die ik heb? Laat het me vooral weten!