De tijd vliegt, een open deur. Toch realiseerde ik me dat er alweer bijna een half jaar voorbij is sinds ik voor mijzelf begon. Een halfjaar van opstarten, van wennen, van het zoeken naar een ritme, naar mogelijkheden. Het was een halfjaar wat denk ik voor iedere startende ondernemer bekend is. Soms vol vertrouwen want hé, dit zou gewoon gaan lukken. Soms vol twijfel, kan ik dit allemaal wel?

Vol vertrouwen

Inmiddels ben ik vooral vol vertrouwen. Wat een mooie weg heb ik de afgelopen maanden mogen afleggen! Van kleine projecten als een flyer of brochure tot volledige websites waar ik alle teksten voor mocht schrijven. Van even sparren met andere startende ondernemers tot het ontwikkelen en uitvoeren van het ondernemersmanifest. 

Met heel veel plezier fietste ik door Den Haag en omgeving om samen te werken met verschillende opdrachtgevers. Zo leerde ik meer over verschillende branches en ontwikkelde zich langzaamaan een eerste vorm van een portfolio. 

Toekomstplannen

Het komende halfjaar ga ik met plezier en vertrouwen tegemoet. Er staan al wat nieuwe opdrachten voor de komende weken, mijn ogen en oren blijven open voor nieuwe mogelijkheden. Ook werk ik in de tussentijd nieuwe ideeën uit en blijf ik mijzelf ontwikkelen met cursussen en opleidingen. Zo zet ik de groei door die ik het afgelopen jaar in gang heb gezet. 

Kennismaken?

Heb jij een project waar je over wil sparren, waar je teksten voor nodig hebt of wordt het tijd om je bedrijf eens opnieuw onder de loep te nemen met een ondernemersmanifest? Laat het me dan gerust weten! Wellicht kunnen we binnenkort eens kennis maken om te zien wat we voor elkaar kunnen betekenen.