Wat is het gaaf om te zien wat er naar boven kan komen tijdens de opstelling! De woorden die komen, de energie die ontstaat. 

Na een aantal sessies met ondernemers gedaan te hebben, wilde ik ook een manifest hebben voor mijzelf en mijn bedrijf. Samen met Marit besloten we twee sessies te plannen waarna we voor elkaar een manifest schreven. 

Mijn eigen manifest

Het mooie tijdens mijn opstelling vond ik dat er een stappenplan ontstond.

Sinds ik in februari voor mijzelf begon heb ik allerlei mooie projecten mogen doen. Teksten schrijven, het ondernemers manifest ontwikkelen en uitvoeren, meedenken in content creatie en ga zo maar door. Heerlijk! 

Toch is het af en toe ook heel fijn om even een stapje terug te doen, te kijken naar de essentie. En heel fijn als hier dan ook nog eens een concreet stappenplan uit voortkomt.  

Vervolg

Na afloop van het manifest heb ik de ruimte genomen om even stil te staan bij wat ik nu in handen heb. Om dit manifest, deze woorden, deze stappen, eigen te maken en op me in te laten werken. 

Juist dit eigen maken geeft een extra waarde aan het manifest. Hier ga ik verder mee aan de slag terwijl we andere ondernemers blijven helpen met hun manifest. 

Een manifest voor jou! 

Wil jij ook even de tijd nemen. Even terug naar de essentie. Een middag voor jezelf, woorden die gevangen worden en een persoonlijk manifest voor jou als ondernemer? Meld je aan voor 21 juni om gebruik te maken van onze midzomeractie. Een mooier moment dan dit moment is er haast niet.