Het is vandaag 1 juni, de zon schijnt en wij introduceren een speciale actie voor iedere ondernemer die samen met ons de tweede helft van het jaar goed wil beginnen! 

Midzomer
De langste dag in het jaar, ongeveer de helft van het jaar. 
Een periode om als ondernemer even stil te staan. Terug te kijken op het afgelopen half jaar en vooruit te kijken naar het halfjaar dat nog voor ons ligt. 

Een periode om terug te keren naar de essentie van jezelf en jouw ondernemerschap. Hoe begon het allemaal? Waar wil je heen? Wat is jouw missie?

Samen met jou bouwen we ruimte in om hiermee aan de slag te gaan. We gaan manifesteren. Niet door te bedenken maar door een beweging in gang te zetten vanuit jouw essentie, vanuit gevoel en kracht. We vangen de woorden die voor jou en jouw bedrijf van belang zijn. Een houvast voor nu en de rest van het jaar. 

Midzomer actie
Dus vinden wij het tijd voor een midzomer actie. Want naast dat het goed is om af en toe even stil te staan en weer opnieuw richting te bepalen, vraagt deze uitdagende periode misschien wel om wat extra richting. Een nieuw begin. Zo voelt het een beetje voor ons.

Dit gunnen wij jou ook! 
Boek jij een sessie om voor jezelf en je bedrijf om jouw Ondernemers Manifest vorm te geven voor 21 juni? Dan betaal je 350 euro (excl. btw) in plaats van 475 euro. 
Daarnaast krijg je onze nieuwe 4 wekelijkse online programma om aan de slag te gaan met jouw manifest erbij cadeau. 

Wat krijg je van ons?

  • Een telefonisch gesprek vooraf 
  • Een sessie met inhoudelijk gesprek en opstelling door Marit en Robine (± 2,5 uur)
  • Een persoonlijk geschreven manifest
  • Een online terugblik sessie om jouw ondernemersmanifest te bespreken (± 30 minuten)
  • Tijdens deze actie krijg je ook het 4-wekelijkse online programma met handreikingen ter waarde van € 50,00 cadeau om het manifest eigen te maken

Jouw eigen manifest

Wij gaan graag met jou aan de slag! Schrijf je voor 21 juni in voor jouw sessie om gebruik te maken van deze aanbieding. Gun jezelf de tijd om even stil te staan en nieuwe inzichten te vergaren. Zo gaan we samen met jou een mooie tweede helft van 2021 tegemoet!