Het is vandaag drie maanden geleden dat ik mijn eigen bedrijf begon. Soms wat onwennig maar zeker enthousiast. Anderen bleken dat enthousiasme met me te delen en zo vloog de tijd. 

Teksten

In de afgelopen maanden ben ik bezig geweest met teksten. Van nieuwsbericht tot website tekst, van interviews tot flyers en zelfs een tekst voor de verkoop van een woning. Wat is het heerlijk om me hier opnieuw mee bezig te houden!

Jouw Communicatie Manifest

Samen met Marit dacht ik na over communicatie en de verhalen die bedrijven te vertellen hebben. We zijn aan de slag gegaan met het vangen van woorden tijdens een opstelling, terug naar de kern van jouw bedrijf. 

Sparren

Ik kreeg de gelegenheid mijn enthousiasme voor ondernemen te delen met anderen. Om mee te denken met ondernemers over hun bedrijf, hun aanbod en de manier waarop zij hun verhaal vertellen. 

Nieuwe mogelijkheden

Nu alle opties open liggen merk ik hoeveel energie het me geeft met nieuwe dingen bezig te zijn. Het is mooi om nieuwe contacten te leggen, nieuwe bedrijven te leren kennen en te groeien in alles wat ik doe. 

Kennismaken?

Ik maak ook graag kennis met jou! Wil je meer weten over wat ik doe? Gewoon eens sparren over jouw bedrijf en wat je nu zou kunnen doen? Laat het me weten!