Het is wereld Scrabble dag vandaag. Een spel waar iedereen wel eens van gehoord heeft. Dat zo’n beetje iedereen ook wel eens in zijn leven gespeeld heeft. Het spel dat een nieuw leven in geblazen werd met de introductie van Wordfeud op mobiele apparaten. 

Ik ga op reis en neem mee

Als er iets is wat Marit en ik altijd meenemen wanneer we samen op pad gaan is het Scrabble wel! Niet dit grote spelbord maar de reisversie die in iedere tas past. Een paar dagen Ameland, heerlijk met een kopje koffie bij de open haard van een strandtent en natuurlijk… Scrabble! Terug in het huisje, het eten op het vuur, nog een spelletje Scrabble. Op de boot terug naar huis… nog eentje dan. 

Van vriendschap tot ondernemen

Al sinds de middelbare school zijn Marit en ik vriendinnen. Al lange tijd bedenken we ondernemingsplannen en producten voor het plezier van het bedenken maar doen we er nooit wat mee. Begin dit jaar werd dat anders. Ik bedacht een brainstorm voor bedrijven in het kader van communicatieplannen en content creatie, Marit begon met een opstelling voor ondernemers. 

We bedachten dat het mooi zou zijn om op basis van een opstelling aan de slag te gaan met de belangrijkste woorden, de belangrijkste boodschap en richting voor een bedrijf. Zo kwam ‘Jouw Communicatie Manifest’ tot stand. 

Een manier van woorden vangen. Niet op het Scrabble bord maar wel met gebruik van dezelfde letters. Terug naar de kern van jou en jouw onderneming, om van daaruit weer vooruit te kijken en bewegen. 

Jouw Communicatie Manifest

Ben je nieuwsgierig geworden wat dit manifest voor jou kan betekenen? Klik hier voor meer informatie of neem gelijk even contact op via 06-20939105.