Begin vorige week zijn we gestart met onze winactie voor Jouw Communicatie Manifest. Een samenwerkingsverband van Marit Nieboer-Klapwijk en Robine Hillen om woorden te vangen en coördinaten uit te leggen. Wij helpen je bij het vertellen van jouw verhaal! 

Een grabbelton vol kanshebbers

Enkele minuten geleden stond Marit klaar met haar grabbelton. Van alle reacties die we gekregen hebben lazen we met veel plezier de motivaties. Wat een mooie berichten en wat fijn om te lezen dat ons idee aanslaat in deze tijden van nieuwe uitdagingen.

We hebben de namen van alle ondernemers die hebben gereageerd of zijn genomineerd opgeschreven en bij elkaar in de grabbelton gestopt. Omdat we zo enthousiast werden van de verhalen in de reacties hebben we besloten om er beiden intuïtief een naam uit te trekken. Zo geven we in plaats van één sessie van het manifest, twee sessies weg. 

De winnaars van de lentekriebels actie zijn…

Marianne de Koning van De Verbindingskamer

Genomineerd door Maria van den Hoek als sociaal onderneemster die met De Verbindingskamer de kwetsbaarsten van Rotterdam op allerlei laagdrempelige manieren weet te bereiken met handreikingen, verbinding en (maatschappelijke) ondersteuning.

en 

Danielle Bouman van Studio Zonnegroet

Ik zit in een fase van intunen en voelen wat mijn bedrijf voor mij betekend. Juist daarom zou het nu een mooie aanvulling zijn als ik ook volgens een andere werkwijze de essentie van woorden kan vangen. 

Samen op reis

We kijken er naar uit om met Marianne en Danielle op reis te gaan. Op zoek naar coördinaten voor hun verhaal. Om mooie woorden te vangen en samen te kunnen voegen. Een mooiere aanloop naar de lente toe kunnen wij ons niet bedenken. 

Jouw Communicatie Manifest

Heb je niet gewonnen maar wil je toch graag een sessie bij ons boeken? Klik dan hier (link naar onze websites) voor meer informatie.