Wat een leuke opdracht! Vanaf deze maand zal ik de interviews die worden afgenomen door WuDae gaan uitwerken tot een verhaal. Het gaat om interviews met leden die zullen worden geplaatst op de website en op de social media kanalen die de school gebruikt. 

De locatie 

WuDae is een premium Wing Chun school voor zelfverdediging, gevestigd in Den Haag. Wing Chun Kung Fu is een Chinese zelfverdedigingsstijl waarmee je jouw lichaam traint om logisch en slim te reageren in gevechtssituaties. Je leert hoe je via instinctieve reflexen de kracht van je tegenstander gebruikt om hem of haar te overmeesteren. Zelfs als deze groter en sterker is.

Interviews

Eens in de paar weken wordt er een interview afgenomen met een van de leden uit de school. Hen worden niet alleen persoonlijke vragen gesteld maar ook vragen over Wing Chun en WuDae. De antwoorden op de gestelde vragen worden door mij uitgewerkt tot een verhaal dat op de website en social media kanalen verschijnt. 

Op deze manier kunnen mensen een beter beeld krijgen van de leden in de school en wat zowel WuDae als Wing Chun voor hen betekenen. Het uitwerken van de interviews geeft mij de kans deze mensen op papier te leren kennen en hun verhaal te delen. Ontzettend leuk om te doen dus! 

Eigen interviews en verhalen?

Ben jij geïnspireerd geraakt door dit leuke idee van verhalen vertellen? Wil jij de verhalen van je personeel of juist je klanten op deze manier naar buiten brengen? Laat het me weten, ik help je graag!