Als bovenstaande woorden bij jou resoneren dan is onderstaande misschien iets voor jou.

Samen met Marit Nieboer – Klapwijk hebben we nu een aantal keer ondernemers geholpen aan de hand van een opstelling om de woorden van hun verhaal te vangen en zo de basis voor de communicatie te leggen. Omdat we het zo belangrijk vinden dat deze verhalen verteld gaan worden en ook weten hoe lastig het soms kan zijn om ze naar buiten te brengen. 

Jouw Communicatie Manifest

Vanuit onze verschillende expertises hebben we een unieke en interactieve brainstormsessie met systemische opstelling ontwikkeld, waarin we jouw woorden vangen en teruggaan naar de essentie van jouw bedrijf. Deze woorden verwerken we vervolgens in Jouw Communicatie Manifest, waar jij vervolgens mee aan de slag kunt gaan. 
Het lijkt ons supergaaf jou en andere ondernemers te helpen met hun ‘Communicatie Manifest’.

Omdat we enthousiast zijn, startende en het belangrijk vinden in deze tijd een positieve noot te verspreiden, geven we een brainstormsessie rondom ‘Jouw Communicatie Manifest’ weg. 
Wil je kans maken of ken je iemand voor wie dit echt als geroepen komt? 
Reageer hieronder en tag iemand voor wie dit ook interessant zou zijn, met een motivatie. 

Winnen met lentekriebels

Op 15 maart begint de week van de lentekriebels en dat vinden wij een mooi moment om alle deelnemers in een grabbelton te gooien (niet letterlijk natuurlijk 😉). Kom jij als winnaar uit de bus, dan nemen we natuurlijk contact met je op. 

Wil je meer weten over ‘Jouw Communicatie Manifest’, klik dan hier.