Enige tijd geleden ontstond bij mij het idee om ieder kwartaal een brainstormsessie aan te bieden aan bedrijven voor het ontwikkelen van een content strategie. Veel bedrijven willen graag communiceren, hebben van alles te vertellen maar weten niet altijd waar te beginnen of hoe ze structuur aan kunnen brengen in hun communicatie. 

Samenwerking Movemeant

Samen met Marit Nieboer-Klapwijk (Movemeant), ontstond het idee om de brainstorm te koppelen aan de 1 op 1 opstellingen voor ondernemers die zij aanbiedt. Door middel van de opstelling komen we nog dichter tot de kern van het verhaal. Zo wordt ook een extra verdieping gemaakt in de mogelijkheden en manier van communiceren. 

De eerste opstelling en brainstorm

Gisteren hebben we een eerste pilot uitgevoerd. Wat was dat ontzettend leuk en inspirerend! De combinatie van de opstelling en de brainstorm verliep soepel en beide onderdelen vulden elkaar op alle vlakken aan.  

Met veel energie en enthousiasme hebben we een strategie bepaald waar we het komende jaar mee aan de slag gaan. Ieder kwartaal zullen we in een nieuwe opstelling bepalen wat het onderwerp wordt waar we mee gaan werken en zullen we tijdens een fotografie wandeling bijpassende foto’s maken. 

Ik kijk nu al ontzettend uit naar de volgende samenkomst voor deze mooie samenwerking! 

Je eigen opstelling en brainstorm

Ben jij net zo enthousiast als wij over deze samenwerking? Denk je dat dit ook iets voor jou is? Laat het ons weten, we komen graag met je in contact!